HER HAR JEG SAMLET NOEN AV DE FANTASTISKE TILBAKEMELDINGENE DERE HAR SENDT INN OM HVA PODCASTEN HAR BETYDD FOR DEG SOM LYTTER.

 


Tilbakemelding 1

Dine podcast episoder er alltid med i øra på mine daglige turer. jeg fant podcastene dine i sommer mens jeg var hjemme i Telemark å jobbet i sommer. Jeg hadde arbeid som ikke krevde mye fokus så gikk mye i mine egen verden og har alltid vært interessert i hvorfor folk gjør det de gjør og hvordan vi fungerer. jeg hørt din podcast hverdag fra 7-4 gjennom hele sommeren.Så har nå kommet igjennom alle episoder og må ærlig å si episodene med Stian og Narve var vel de som var morsomst og inspirerte meg mest. jeg studerer markedsføring og ledelse og har blant annet psykologi på planen dette semesteret. jeg har sittet fast med en oppgave nå i over en uke men etter å ha hørt dagens episode er jeg nå igang med å skrive igjen!
Jeg må bare si at episodene dine er inspirerende og motiverende., de er også med å skape forståelse for det jeg studerer og hvorfor jeg gjør det! DU ER HELT RÅ! Gleder meg til å høre på episodene dine fram over!

Tilbakemelding 2

Vil bare fortelle deg at jeg setter veldig stor pris på podcastene dine. Utrolig inspirerende, motiverende, lærerikt og kjekt å høre på.
Det er akuratt slike teamaer som jeg synes er viktig kommer fram i lyset. Kjenner meg også veldig igjen, jeg slet med depresjon og søvnlsøvnløshet. Og jeg har klart å komme meg gjennom dette med å ha rett fokus og mental styrke. Og jeg følte at leger og alle kjerringråds teknikker ikke funket. Så jeg har jobbet hardt med meg selv for å kommet til den jeg er, og har blitt veldig reflektert og moden i tankegangen.

Så jeg vil bare si, Keep up the good work! Utrolig glad for at jeg fant disse podcastene, det er så mye vinkling i bøker og på nett, men dine podcaster klarer jeg virkelig å sette meg inn i.

Tilbakemelding 3

Tusen takk for en morsom, lærerik og interessant podcast. Da snakker jeg om MentralTrenerPodcasten. Ekstrem Podden har jeg ikke fått testet ut enda. Det jeg syns er spesielt godt å høre er at samme hvem du har som gjest så virker du oppriktig interessert og engasjert i de- og du roser de så mye at de virkelig får vist sin beste side. Dette syns jeg er veldig gøy å høre. Men grunnen til at jeg skriver til deg nå er at jeg hørte episoden din med Siri Lill Mannes og presentasjonsteknikk. Og, det var ikke bare en glimrende episode, men jeg merket at du har begynt å bruke tipsene hennes. Litt mer pauser, litt lavere toneleie, det gjør episodene enda bedre. Ikke at jeg merket at det manglet før. Likevel, det var helt tydelig at du tok noen grep. Så godt jobbet. Fortsett med ditt gode arbeid. Jeg tror hele samfunnet blir bedre om folk trener mentalt, og nettopp gjennom å få inn litt input på podcast klarer også jeg å ta til meg litt mer kunnskap av denne typen i en travel hverdag. Fordi det å finne tid til å lese en bok synes jeg er veldig vanskelig, men å finne tid til en podcast er derimot veldig enkelt, fordi den kan jeg bare sette på når jeg bretter klær, går til jobb eller lager mat. Så, fortsett med den gode jobbingen. Det setter jeg (og helt sikkert veldig mange også)- pris på. 

Tilbakemelding 4

Hei Frank! Jeg hører på podcasten din hver uke, og blir veldig inspirert.
Har engasjert meg i min personlige mentale helse siden videregående på et lavt men jevnt stigende nivå. Da fikk jeg diagnosen ADHD, og begynnte å skjønne at jeg måtte lære meg ulike teknikker og ha noen verktøy for å takle dårlige perioder. Med mer bevissthet og bedre verktøy klarte jeg å komme meg gjennom videregående og er nå utdannet ingeniør. Podcasten din minner meg stadig på å bruke disse verktøyene, og gir meg ny driv og motivasjon.

Uansett, takk for en solid og givende podcast Frank! Det arbeidet du gjør med podcasten betyr mye i hverdagen min.

Hold det ekte!

Ønsker du å sende inn en tilbakemelding eller forslag til tema?