Unleash the inner warrior

Har du kjent på følelsen av å gi etter for press eller bli stresset i situasjoner du vil ha kontroll? 

 
07ff64_ff51237759614006b5096977d609a841.jpg

Fem dager - 05.30 - Kaldt og blodsmak

"Living Hell" er et mentalt treningsprogram fra mandag til fredag med en varighet på ca 1 time pr dag med daglig trening klokken 05.30 i Grenlandsområdet. Du vil i løpet av disse fem dagene få kjenne på blodsmak, kulde, følelsen av å ville gi opp, irritasjon og Krigeren som ikke vil gi seg uansett hva som står foran deg. Du vil kjempe mot dine egne grenser sammen med en liten gruppe mennesker før de fleste andre har vurdert å stå opp. 

Frank har i løpet av disse 5 dagene samlet sammen teknikkene og kunnskapen han har lært ved å analysere og prate med noen av verdens fremste polfarere, verdensmestere og ekstremutøvere. Noen av personlighetene du vil lære teknikker fra er verdens beste performance coach Brian Mackenzie som blant annet har trent US Army Rangers og US Navy Seals, Colin O'Brady en to ganger verdensrekordholder for noe som kalles Explorers Grand Slam og Seven Summits speed records. Han ble den raskeste personen i verden til å fullføre eventyrernes utfordringer på 139 dager og 131 dager. En prestasjon han klarte etter å ha fått beskjed om at han ikke kunne gå igjen. 

I tillegg til å finne den indre krigeren har "Living Hell" fokus på prestasjon og helsegevinster. John Ratey som er regnet som verdens fremste lege siden 1997 av sine kolleger delte i den bestselgende boken Spark hvor viktig aktivitet var før mentale prestasjoner. Deltagerne vil også delta på intermittent faste der du spiser innenfor et 10 timers vindu. Det er en rekke studier som viser helseeffekter av denne typen faste. 

IMG_0754.jpg

Press grenser

Få konkrete teknikker på hvordan du beholder roen når kroppen sier stopp! Press dine egne grenser ved å kjempe mot deg selv.

20150617_195652.jpg

Følelser på kommando

Få den følelsen du vil ha når det passer for deg! Du vil få teknikker og treningsopplegg som "lærer" kroppen din til å skifte følelse på din kommando.

Resultatene du vil oppnå

  • Du blir sterk og tydelig på hva du vil
  • Du blir kjent med dine egne grenser
  • Du oppnår større gjennomslagskraft ved å kjenne deg selv og dine grenser. Det tar kortere tid å nå målene dine, du ser resultater raskere. 
  • Du blir kjent med Krigeren
  • Du lærer å skifte følelser på kommando

 

Du melder deg på ved å fylle ut skjema under og Frank vil kontakte deg. Kun kr 5000,- for alle fem dagene og begrenset antall deltagere pr samling . All deltagelse er på eget ansvar.

Navn *
Navn