DET Å VÆRE BEDRIFTSEIER ELLER LEDER KAN FØRE TIL STORT PRESS og følelsen av stress

FORTVIL IKKE - JEG BISTÅR DEG MED STRESSMESTRINGSTEKNIKKER

Photo by opolja/iStock / Getty Images
Photo by annebaek/iStock / Getty Images

Mentaltrening er for alle, det er ikke forbeholdt verdensmestere og olympiske mestere som du muligens har hørt meg intervjue i mine podcaster.

Er mentaltrening og en mental sparring partner nytt for deg? Savner du en partner som kan hjelpe deg å finne svar? Være ærlig når du sitter fast i problemer eller trenger en som kan motivere deg når motivasjonen føles milevis unna?

Som Mentaltrener og mental sparringpartner hjelper jeg deg med stressmestringsteknikker og finne løsninger på problemer.

Uansett om du er konserndirektør, lokal bedriftsleder eller mellomleder føler du presset fra omverdenen, ledelse og kolleger.

Har du hørt en av mine podcaster (Mentaltrener podcasten eller Ekstrempodden) har du helt sikkert lagt merke til at når jeg snakker med noen av verdens fremste professorer og høyt presterende personligheter stiller jeg relevante og gode spørsmål for å finne utdypende og meningsfulle svar.

Den samme egenskapen til å stille spørsmål for og finne relevante svar bruker jeg i mitt samarbeid med deg.

Vi setter sammen opp en plan på hvordan jeg kan bidra til å senke ditt stressnivå og samtidig gi deg økt kontroll og motivasjon i hverdagen.

 

HVA SIER DE OM MEG?

  • "Anbefales til alle bedriftsledere som føler presset ved å være en leder."Leder Oljeindustri
  • Faktisk helt sprøtt, men noen negative tanker eller bekymringer eksisterer ikke lenger, når jeg burde blitt fly forbanna så tenker jeg anderledes .Er en ny mann - "Helt sykt" Bedriftseier av 30+ selskaperkt!!
  • "Frank har vært en sentral bidragsyter for vår vekst i 2014, hvor vi har doblet omsetningen vår." TOP RECRUIT V/CHRISTER HANSEN
  • "Han har stilt de riktige spørsmålene og bevisstgjort meg på hvem jeg er og hvordan jeg skal få maksimalt ut av hverdagen." FREDRIK VAN DER HORST SKØYTELØPER