DET Å VÆRE BEDRIFTSEIER ELLER LEDER KAN FØRE TIL STORT PRESS

FORTVIL IKKE - JEG BISTÅR DEG MED Å FINNE EN LØSNING OG STRATEGI

Hvordan kan jeg hjelpe deg?


Mentaltrening er for alle, det er ikke forbeholdt verdensmestere og olympiske mestere som du muligens har hørt meg intervjue i mine podcaster.

Er mentaltrening og en mental sparring partner noe nytt for deg? Savner du en partner som kan hjelpe deg å finne svar? Være ærlig når du sitter fast i problemer eller trenger en som kan motivere deg når motivasjonen føles milevis unna?

Som Mentaltrener og sparringpartner hjelper jeg daglig en hel rekke mennesker med å finne løsninger på problemer og finne mestring i hverdagen. Uansett om du er konserndirektør, lokal bedriftsleder eller mellomleder føler du presset fra omverdenen, ledelse og kolleger.

Har du hørt en av mine podcaster (Mentaltrener podcasten, Ekstrempodden eller Suksess - Veien til toppen) har du helt sikkert lagt merke til at når jeg snakker med noen av verdens fremste professorer stiller jeg relevante og gode spørsmål for å finne utdypende og meningsfulle svar.

Den samme egenskapen til å stille spørsmål for å finne relevante svar bruker jeg i mitt samarbeid med deg.

Vi setter sammen opp en fremtidig plan på hvordan jeg kan bidra til å senke ditt stressnivå og samtidig gi deg økt kontroll og motivasjon i hverdagen.

 

HVA SIER DE OM MEG?

  • "Anbefales til alle bedriftsledere som føler presset ved å være en leder."Leder Oljeindustri
  • Faktisk helt sprøtt, men noen negative tanker eller bekymringer eksisterer ikke lenger, når jeg burde blitt fly forbanna så tenker jeg anderledes .Er en ny mann - "Helt sykt" Bedriftseier av 30+ selskaperkt!!
  • "Frank har vært en sentral bidragsyter for vår vekst i 2014, hvor vi har doblet omsetningen vår." TOP RECRUIT V/CHRISTER HANSEN
  • "Han har stilt de riktige spørsmålene og bevisstgjort meg på hvem jeg er og hvordan jeg skal få maksimalt ut av hverdagen." FREDRIK VAN DER HORST SKØYTELØPER