Mentaltrener podcast - Rangert topp 1 på iTunes i helsekategorien og nummer 2 uansett kategori i februar 2017. Jeg intervjuer inspirerende og vellykkede mennesker fra hele verden om deres historie, kunnskap og mentale teknikker for å overvinne frykt og ulike utfordringer på deres reise til suksess. Noen av gjestene har vært Polfarere Børge Ousland og Erling Kagge, forfatter Jørn Lier Horst,Hank von Helvete, verdensmestere, grundere og Professorer.

Uttalelser:  '' Denne podcasten passet meg midt i blinken. Har ikke helt funnet noen norske podcaster jeg liker, så jeg hører for det meste på utenlandske. Men Frank Nilsens Mentaltrener podcast, ga virkelig mersmak. En podcast verdt å abonnere på, dersom du liker å høre om selvutvikling, mindset, helse, business, mm"

Tidligere etterningssjef Kjell Grandhagen

Tidligere etterningssjef Kjell Grandhagen

Prisvinnende og bestselgende forfatter Jørn Lier Horst

Prisvinnende og bestselgende forfatter Jørn Lier Horst

Kristin Halvorsen

Kristin Halvorsen

Mind coaching podcast - Den engelske utgaven av mentaltrener podcasten er lastet ned fra over 390 land over hele verden. Noen av mine gjester: Jordan B Peterson (en av de mest populære professorene på Youtube), John Ratey (bestselgende forfatter og en av de beste legene i USA siden 1997), Joe Navarro (bestselgende forfatter og tidligere FBI Special Agent) og Chris Voss (tidligere leder av internasjonale gissel forhandlinger for FBI).

Ekstrempodden -. Rangert topp 4 i treningskategorien på iTunes og topp 50 uansett kategori. Jeg intervjuer ekstreme idrettsutøvere fra ulike disipliner, som triathlon, klatring, motorsport og MMA for å lære mer om deres historier, treningteknikker og regimer for mat og mental styrke. ''

 

• Mentaltrener TV - Et TV program som ble sendt på Fatstone TV i 2017 med det formål å dele unike historier, strategier og mentale teknikker til ekstreme idrettsutøvere og utøvere. http://fatstone.tv/ .

 

UDEMY kurs medutvikler

Ved å bruke min kunnskap og erfaring som mentaltrener skapte jeg sammen med foredragsholder Joe Syversen et av de høyeste ratede personlige utviklingskursene på engelsk på UDEMY, med over 7000 studenter fra 145 forskjellige land på våre kurs.
 
•  Beat Anxiety: Proven Strategies for Self-Power & Confidence – teaching proven strategies based on science and research to remove anxiety & gain more confidence & self-esteem

'' Bare en tredjedel av veien gjennom, men jeg føler allerede at jeg har fått mange gode verktøy og teknikker for å hjelpe meg. Takk så mye! ''