OPPLEVER DU STRESS/ANGST ELLER PANIKKANGST?

FORTVIL IKKE - JEG BISTÅR DEG MED EN STEG FOR STEG LØSNING, SÅ DU KAN NYTE LIVET DITT IGJEN


Når det gjelder egne problemer og stress, er mange mennesker så nærme problemene sine at de ikke vet hvor de skal begynne. Frank forstår klientene sine og bidrar med å finne løsninger

Jeg jobber aktiv med bevisstgjøring av dine vaner og rutiner. Ofte ser vi ikke selv hva som bidrar til at vi føler oss stresset eller får angst. Det er helt normalt, og gjelder de fleste av oss. Jeg var selv der at jeg ikke visste hvorfor jeg var sikker på at jeg fikk et nytt hjerteinfarkt eller var så stresset at pulsen gikk i 200.

Det som er spennende med bevisstgjøring er at det også viser sider av oss selv og andre som vi før ikke har lagt merke til. Vi begynner å sette pris på egenskaper og sider ved oss selv, situasjoner og personer vi før har unngått.

Jeg bruker samtale og praktiske øvelser som metode for bevisstgjøring av hvordan gode og dårlige tankemønstre påvirker oss.

Jeg er en aktiv lytter og bruker mine beste egenskaper som åpen og nysgjerrig for at du skal føle deg komfortabel og samtidig få «verktøy» du kan bruke for å overkomme dine utfordringer.

Har du hørt en av mine podcaster vet du at jeg alltid har en latter på lur.

Mitt motto er å gjøre det vanskelige enkelt og finne metoder og teknikker som du kan anvende her og nå.

 

Hva sier de om meg?

  • Takk Frank for at du gav meg livet i gave. En stor takknemlig og glad klem fra kvinne 61 år. Du kan lese den rørende tilbakemeldingen her