OPPLEVER DU STRESS/ANGST ELLER PANIKKANGST?

FORTVIL IKKE - JEG HJELPER DEG MED Å FINNE EN VARIG LØSNING SÅ DU KAN NYTE LIVET DITT IGJEN

Hvordan kan jeg hjelpe deg?


I 2011 opplevde jeg daglige panikkanfall i over fire måneder. Det ble så ille at jeg ikke kunne sitte, kjøre. gå, eller gjøre vanlige dagligdagse gjøremål. På samme tid skulle jeg bygge opp mitt eget selskap innen agenturvirksomhet.

Etter 4 måneder med panikkangst og uro, bestemte jeg meg for å enten avslutte det hele eller dedikere livet mitt til å løse gåten rundt angst og menneskelig atferd. Jeg dedikerte to år av mitt liv til å studere tidsskrifter og studier, samt bli en NLP helse- og livsstil Coach.

Min filosofi er å gjøre det vanskelige og kompliserte enkelt! Frykt er frykt, og vi mennesker er uansett hva vi ønsker og tror, veldig like. Om du har angst for selve ”angsten”, panikkanfall, frykt for å feile innen idrett eller skolegang, frykt for å feile i arbeidslivet, som familiemedlem, eller kjenner frykt og uro for noe du ikke kan sette fingeren på, så forstår jeg akkurat hva du føler og vil bidra til å hjelpe deg ut av frykten med inngående kunnskap, mentale teknikker så du får kontrollen tilbake.

 

Hva sier de om meg?

  • Takk Frank for at du gav meg livet i gave. En stor takknemlig og glad klem fra kvinne 61 år. Du kan lese den rørende tilbakemeldingen her