Frank Nilsen


SCROLL DOWN

Frank Nilsen


Frank har bakgrunn fra næringslivet med flere år som grûnder i egne og andre oppstartselskaper i tillegg til avdelingsleder og prosjektleder stillinger.

 

Frank startet sin mentaltrener karriere i 2013 etter at han i 2011 erfarte å bli satt over 4 mnd ut av spill av panikkangst. Han har siden 2011 dedikert sin tid til utdanningen og forståelse av psykologiske mekanismer.

Frank jobber idag som mentalsparringpartner med blandt annet toppidrettsutøvere, ledere og bedriftseiere for å finne nye løsninger på eksisterende utfordringer og forbedre tankesett. 

Frank er grunnlegger av det ideelle selskapet  No More Fear (www.nomorefear.no) som har som formål å bryte med mytene rundt angst i samfunnet. Samt levere en digital tjeneste for panikkangst/angst-stress.

Frank har fast spalte i Norges største treningsmagasin Treningsforum og programleder for Mentaltrener TV på Fatstone TV.

Mange vil nok kjenne igjen Frank fra Mentaltrener podcasten eller Ekstrempodden som begge er ukentlige podcaster der Frank snakker med unike personligheter. Alt fra spesialagenter i FBI til kjente norske artister om deres historie, hva som motiverer dem og strategier alle kan bruke i deres liv.

MENTALTRENER OG PODCAST HOST


MENTALTRENER OG PODCAST HOST


Frank Nilsen