Frank Nilsen


SCROLL DOWN

Frank Nilsen


EFFEKTIVE TEKNIKKER

Etter å ha opplevd hjerteinfarkt, alvorlig grad av panikkangst og utbrenthet før 31 år måtte Frank finne teknikker og kunnskap for å redde sitt eget liv. Etter å ha funnet løsninger på sine egne utfordringer startet Frank karrièren sin som mentaltrener i 2012.

Siden 2016 har Frank intervjuet noen av verdens beste utøvere og professorer fra verdens fremste universiteter for å finne enkle og effektive teknikker slik at hver enkelt person, uavhengig av deres bakgrunn, kan oppnå stor suksess gitt de riktige tankene og teknikkene.

Frank leder og produserer Mentaltrener podcasten, Ekstrempodden og Suksess – Veien til toppen, TV-programmer og online-kurs for å inspirere og lære flere mennesker hvordan du trener hjernen for å lykkes og gi topp ytelse

• Hvis du vil utmerke deg innen karriere, sport, Fitness og personlig utvikling, kan Frank lære deg tankene og teknikkene for suksess.

• Hvis panikkanfall, angst og eller stress er ditt liv, kan Frank bistå deg.

Faktisk helt sprøtt, men noen negative tanker eller bekymringer eksisterer ikke lenger, når jeg burde blitt fly forbanna så tenker jeg anderledes .Er en ny mann - "Helt sykt" Bedriftseier av 30+ selskaper

 

No. 1 iTunes Podcasts Produsent


No. 1 iTunes Podcasts Produsent


Mentaltrener podcast - Rangert topp 1 på iTunes i helsekategorien og nummer 2 uansett kategori i februar 2017. Jeg intervjuer inspirerende og vellykkede mennesker fra hele verden om deres historie, kunnskap og mentale teknikker for å overvinne frykt og ulike utfordringer på deres reise til suksess. Noen av gjestene har vært Polfarere Børge Ousland og Erling Kagge, forfatter Jørn Lier Horst,Hank von Helvete, verdensmestere, grundere og Professorer.

Uttalelser:  '' Denne podcasten passet meg midt i blinken. Har ikke helt funnet noen norske podcaster jeg liker, så jeg hører for det meste på utenlandske. Men Frank Nilsens Mentaltrener podcast, ga virkelig mersmak. En podcast verdt å abonnere på, dersom du liker å høre om selvutvikling, mindset, helse, business, mm"

  Tidligere etterningssjef Kjell Grandhagen

Tidligere etterningssjef Kjell Grandhagen

  Prisvinnende og bestselgende  forfatter Jørn Lier Horst

Prisvinnende og bestselgende  forfatter Jørn Lier Horst

Mind coaching podcast - Den engelske utgaven av mentaltrener podcasten er lastet ned fra over 390 land over hele verden. Noen av mine gjester: Jordan B Peterson (en av de mest populære professorene på Youtube), John Ratey (bestselgende forfatter og en av de beste legene i USA siden 1997), Joe Navarro (bestselgende forfatter og tidligere FBI Special Agent) og Chris Voss (tidligere leder av internasjonale gissel forhandlinger for FBI).

Ekstrempodden -. Rangert topp 4 i treningskategorien på iTunes og topp 50 uansett kategori. Jeg intervjuer ekstreme idrettsutøvere fra ulike disipliner, som triathlon, klatring, motorsport og MMA for å lære mer om deres historier, treningteknikker og regimer for mat og mental styrke. ''

  Tidligere proffsyklist og ekspertkommentator på TV2 Mads Kaggestad

Tidligere proffsyklist og ekspertkommentator på TV2 Mads Kaggestad

 

• Mentaltrener TV - Et TV program som startet i mai på Fatstone TV med det formål å dele unike historier, strategier og mentale teknikker til ekstreme idrettsutøvere og utøvere. http://fatstone.tv/ .

 

 Grunnleggeremn av Framtiden i våre hender Erik Dammann

Grunnleggeremn av Framtiden i våre hender Erik Dammann

UDEMY kurs medutvikler

Ved å bruke min kunnskap og erfaring som mentaltrener skapte jeg sammen med foredragsholder Joe Syversen et av de høyeste ratede personlige utviklingskursene på engelsk på UDEMY, med over 7000 studenter fra 145 forskjellige land på våre kurs.
 
•  Beat Anxiety: Proven Strategies for Self-Power & Confidence – teaching proven strategies based on science and research to remove anxiety & gain more confidence & self-esteem

'' Bare en tredjedel av veien gjennom, men jeg føler allerede at jeg har fått mange gode verktøy og teknikker for å hjelpe meg. Takk så mye! ''